PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 53 |

Tytuł artykułu

Metoda biochemicznego oznaczania świeżości i stanu zepsucia produktów spożywczych. Indeks cholinowy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Opis fizyczny

s.85-90,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna, Łódź
autor
  • Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-44b6fb89-cc6e-4a7f-8f82-d59db4c6ba97
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.