Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2017
|
12
|
Tytuł artykułu
Kolejność serwisu ma znaczenie... historyczne
Autorzy
Kohut Sz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
restauracje
konwenans towarzyski
obsluga gosci
kultura obslugi
kultura kulinarna
serwowanie posilkow
aperitify
dania glowne
desery
dobor alkoholi
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Numer
12
Opis fizyczny
s.40-41,fot.
Twórcy
autor
Kohut Sz
Krakowska Szkoła Restauratorów, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4456653c-960c-4e7a-a66c-ce2bd84ddb11
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.