PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1962 | 11 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Drożdże jako pożywka dla bakterii fermentacji mlekowej

Warianty tytułu

EN
Yeasts as a nutrient medium for lactic acid bacteria

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

1-2

Opis fizyczny

s.141-151,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii, Wyższa Szkoła Ekonomiczna, Wrocław
autor
  • Katedra Technologii, Wyższa Szkoła Ekonomiczna, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-43f6fe5e-ca8c-4744-a419-12e01e20e675
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.