Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Impact of deep freezing and the way of berry preparation on the amount of ascorbic acid and pigments in black currant
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
porzeczka czarna
odmiany roslin
porzeczka czarna Minaj Szmyriow
porczeka czarna Joniniai
porzeczka czarna Ojebyn
porzeczka czarna Titania
porzeczka czarna Ben Alder
porzeczka czarna Ben Mowe ir Wakariai
owoce
przetworstwo owocow
mrozenie
porzeczki czarne
zawartosc kwasu askorbinowego
zawartosc barwnikow
zawartosc antocyjanow
Wydawca
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.67-68
Twórcy
autor
- Litewski Instytut Ogrodnictwa, Lt-4335 Babtai, r-n. Kowieński, Litwa
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-43e62690-f678-4622-b2e1-f252d1cd849b