Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Wpływ zamrażania i sposobu przetwarzania jagód porzeczki czarnej na zawartość kwasu askorbinowego i barwników
Autorzy
Rubinskiene M.
,
Viskelis P.
,
Duchovskis P.
Warianty tytułu
EN
Impact of deep freezing and the way of berry preparation on the amount of ascorbic acid and pigments in black currant
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
porzeczka czarna
odmiany roslin
porzeczka czarna Minaj Szmyriow
porczeka czarna Joniniai
porzeczka czarna Ojebyn
porzeczka czarna Titania
porzeczka czarna Ben Alder
porzeczka czarna Ben Mowe ir Wakariai
owoce
przetworstwo owocow
mrozenie
porzeczki czarne
zawartosc kwasu askorbinowego
zawartosc barwnikow
zawartosc antocyjanow
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.67-68
Twórcy
autor
Rubinskiene M.
Litewski Instytut Ogrodnictwa, Lt-4335 Babtai, r-n. Kowieński, Litwa
autor
Viskelis P.
autor
Duchovskis P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-43e62690-f678-4622-b2e1-f252d1cd849b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.