Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2003
|
47
|
12
|
Tytuł artykułu
HACCP - prawda i mity
Autorzy
tw
Warianty tytułu
EN
HACCP - the truth and the myths
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
systemy jakosci
zarzadzanie jakoscia
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosci
znakowanie zywnosci
analiza zagrozen
krytyczny punkt kontrolny
przepisy prawne
zywnosc
produkcja zywnosci
obowiazki producentow
EN
food industry
quality system
quality management
HACCP system
food safety
food labelling
hazard analysis
critical control point
law regulation
food
food production
producer responsibility
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
12
Opis fizyczny
s.32
Twórcy
autor
tw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-438c2175-f183-424a-8760-28306a7a4b66
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.