Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wild boar pig hybrids as a source of dietetic foodstuff
(
Walkiewicz A.
,
Wielbo E.
,
Matyka S.
,
Kasprzyk A.
)
artykuł:
Evaluation of glycolytic potential usefulness for diagnosis of meat quality in pigs free of RYR1T and RN- alleles
(
Przybylski W.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
)
artykuł:
Two-dimensional electrophoresis of protein from centrifugal drip of pork meat of various quality
(
Mikolajczak B.
,
Pospiech E.
,
Greaser M. L.
,
Grzes B.
,
Iwanska E.
,
Lyczynski A.
)
artykuł:
An attempt to improve technological usability of meat used as a raw material in the production of restructured pork steaks
(
Pyrcz J.
,
Kowalski R.
,
Danyluk B.
)
artykuł:
The current state of pork raw material quality
(
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Grzeskowiak E.
,
Rogalski J.
)
artykuł:
Assessment of marbling in lamb meat on the basis of digital ultrasound image analysis
(
Slosarz P.
,
Stanisz M.
,
Gut A.
,
Lyczynski A.
,
Pietrzak M.
,
Frankowska A.
)
artykuł:
Characteristics of slaughter traits in castorrex rabbits
(
Bieniek J.
,
Barabasz B.
,
Maj D.
,
Lapa P.
)
artykuł:
Changes in beef meat colour and tenderness after different cold storage and freezing periods
(
Litwinczuk Z.
,
Florek M.
,
Ryszkowska-Siwko M.
)
artykuł:
Evaluation of the effect of the RN gene on meat tenderness from the point of view of myosin heavy chain polymorphism
(
Grzes B.
,
Pospiech E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Lyczynski A.
,
Iwanska E.
,
Mikolajczak B.
)
artykuł:
Fatty acid profile of the longissimus dorsi and semitendinosus muscles of cattle
(
Litwinczuk A.
,
Grodzicki T.
,
Krol J.
,
Topyla B.
)
artykuł:
Effect of supplementing feeds with group B vitamins and Humobentofet preparation on the composition and properties of chicken meat and fat
(
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
,
Pistelok M.
,
Niemiec J.
)
artykuł:
Effect of slaughter weight on the muscle fibre structure in m. longissimus lumborum of fatteners
(
Wojtysiak D.
,
Migdal W.
,
Pasciak P.
,
Pieszka M.
)
artykuł:
Evaluation of meat quality of crossbred male kids reared to 20 kg body weight
(
Stanisz M.
,
Pietrzak M.
,
Gut A.
,
Slosarz P.
)
artykuł:
Effect of individual growth rate of broiler chickens on the quality of their carcasses
(
Poltowicz K.
,
Calik J.
,
Sosnowka-Czajka E.
,
Wojtysiak D.
,
Slonecki M.
)
artykuł:
Effect of storing lamb at temporary deep freezing on fatty acid profile
(
Junkuszew A.
,
Gruszecki T. M.
)
artykuł:
Quality evaluation of broiler chicken carcass from six commercial hybrids
(
Gornowicz E.
,
Pawlak A.
)
artykuł:
The effect of sex on the technological and physico-chemical properties of ostrich meat
(
Adamczak L.
,
Brzezinski P.
)
artykuł:
Fattening results and slaughter quality of young bulls fed different diets in the last four months before slaughter
(
Smiecinska K.
,
Wajda S.
)
artykuł:
Comparison of different dissection methods in Poland and other European Union countries
(
Lisiak D.
)
artykuł:
Comparison of the carcass slaughter value of hybrid meat pigs and meat-fat type fatteners
(
Strzelecki J.
,
Grzeskowiak E.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
)
artykuł:
Meat content of young crossbred boars with Pietrain and Belgian Landrace breeding
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Chojnacki Z.
)
artykuł:
Comparative analysis of slaughter value and meat quality from porker-type fatteners produced by crossbreeding meat breed sows with the wild boar
(
Stasiak A.
,
Babicz M.
,
Mazur A.
,
Salyga M.
,
Pawlowska M.
)
artykuł:
Changes in pH, colour parameters and conductivity of breast muscles of geese from conservative flocks
(
Okruszek A.
,
Kisiel T.
,
Haraf G.
,
Ksiazkiewicz J.
,
Woloszyn J.
,
Orkusz A.
)
artykuł:
Meat yield, composition and sensory traits in broiler chickens as affected by feed additives
(
Gronowicz E.
,
Pietrzak M.
)
artykuł:
Dynamics of changes in collagen thermohydrolysis under the influence of curing and pasteurization treatments of pork muscles
(
Gajewska-Szczerbal H.
,
Kucharski M.
)
artykuł:
Low-molecular weight proteins of centrifugal drip as an indicator of meat tenderness
(
Mikolajczak B.
,
Pospiech E.
,
Greaser M. L.
,
Iwanska E.
,
Grzes B.
,
Lyczynski A.
)
artykuł:
Effect of age and sex on the physicochemical quality of horsemeat
(
Litwinczuk A.
,
Florek M.
,
Kapron H.
,
Skalecki P.
,
Barlowska J.
)
artykuł:
Influence of naked oats and enzymatic preparation on quality of pork meat
(
Milczarek A.
,
Osek M.
)
artykuł:
Initial studies on the effect of pig feeding system and linseed oil supplementation on technological properties and texture of meat
(
Wiecek J.
,
Florowski T.
,
Dasiewicz K.
,
Kosinska M.
,
Skomial J.
)
artykuł:
Rate of growth of porkers and selected fattening and slaughter traits and meat quality
(
Czyzak-Runowska G.
,
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Rzosinska E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
)
artykuł:
Comparison of selected meat quality traits of hybrid and meat-fat type fatteners
(
Grzeskowiak E.
,
Strzelecki J.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
)
artykuł:
Application of visual methods for evaluation of selected quality parameters of dry cured hams
(
Makala H.
,
Olkiewicz M.
,
Moch P.
)
artykuł:
Evaluation of growth and slaughter traits depending on meat quality of purebred and crossbred pigs with different backfat thickness
(
Michalska G.
,
Nowachowicz J.
,
Wasilewski D.
,
Bucek T.
)
artykuł:
Effect of ordinary or microencapsulated sodium chloride on microbiological quality of meat stored in refrigerated conditions
(
Danyluk B.
,
Medynski A.
,
Grzes B.
,
Iwanska E.
,
Mikolajczak B.
)
artykuł:
Effect of the RYR1 gene on meat tenderness and the polymorphism of myosin heavy chains
(
Grzes B.
,
Pospiech E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Kuryl J.
,
Krzecio E.
,
Lyczynski A.
,
Iwanska E.
,
Mikolajczak B.
)
artykuł:
Relationship between backfat androstenone level and the weight of boar genital organs
(
Tuz R.
,
Koczanowski J.
,
Migdal W.
,
Klocek C.
)
artykuł:
Carcass composition and meat quality of New Zealand White and Californian rabbits
(
Maj D.
)
artykuł:
The content of some mineral components in breast muscles of broiler chickens fed with charcoal supplemented feeds
(
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Majewska T.
,
Pudyszak K.
,
Kaluzna S.
)
artykuł:
Relationships between carcass slaughter value and meat quality and chemical composition traits in PIC hybrid porkers
(
Rybarczyk A.
,
Szaruga R.
,
Kmiec M.
,
Jakubowska M.
,
Karamucki T.
,
Terman A.
)
artykuł:
Comparison of different types of pork meat quality
(
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Czyzak-Runowska G.
,
Rzosinska E.
,
Grzes B.
,
Mikolajczak B.
,
Iwanska E.
,
Slosarz P.
)
artykuł:
Carcass and meat quality in hybrid porkers of CT/RYR1 genotype derived from Pietrain boars or crosses of Pietrain with Duroc and line 990
(
Rybarczyk A.
,
Pietruszka A.
,
Czarnecki R.
,
Karamucki T.
)
artykuł:
Cholesterol as an indicator of fattening and slaughter performance in purebred boars and their hybrids
(
Matysiak B.
,
Sosnowska A.
,
Kawecka M.
,
Chmielewska A.
)
artykuł:
The effect of broiler chicken postmortem carcass temperature on selected meat quality traits
(
Jakubowska M.
,
Gardzielewska J.
,
Rybarczyk A.
,
Karamucki T.
,
Szymkowska-Natalczyk W.
)
artykuł:
Correlations between electrical conductivity and quality parameters of pork meat
(
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Rzosinska E.
,
Czyzak-Runowska G.
,
Grzes B.
,
Mikolajczak B.
,
Iwanska E.
,
Slosarz P.
)
artykuł:
Effect of free range management on carcass muscling and meat quality in Sussex and Rhode Island Red cockerels
(
Poltowicz K.
,
Wezyk S.
,
Calik J.
,
Krawczyk J.
,
Cywa-Benko K.
)
artykuł:
Effect of protein changes on pork tenderness
(
Iwanska E.
,
Pospiech E.
,
Mikolajczak B.
,
Grzes B.
,
Lyczynski A.
,
Czyzak-Runowska G.
)
artykuł:
The influence of transportation distance on the rate of post-slaughter exsanguination and quality of meat in porkers
(
Tereszkiewicz K.
)
artykuł:
The effect of fat type alteration in feed during the final fattening period on the fatty acid profile in backfat
(
Koczanowski J.
,
Orzechowska B.
,
Nowicki J.
,
Migdal W.
,
Klocek C.
)
artykuł:
The influence of electrical stimulation and kind of muscle on selected parameters of beef pastrami texture
(
Zywica R.
,
Banach J. K.
)
artykuł:
Tissue composition of carcass in lambs classified according to the EUROP carcass evaluation system
(
Stanisz M.
,
Gut A.
)
artykuł:
The effect of genotype and dietary protein level on fatteners' carcass and meat quality traits
(
Rzosinska E.
,
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Czyzak-Runowska G.
,
Frankiewicz A.
,
Urbaniak M.
,
Mroczek I.
)
artykuł:
Changes in histological structure of porcine and bovine semimembranosus muscles under the influence of mechanical and thermal procedures
(
Gajewska-Szczerbal H.
,
Krzywdzinska-Bartkowiak M.
)
artykuł:
Characterization of fibre types in m. pectoralis superficialis and m. biceps femoris of Zatorska geese
(
Gumulka M.
,
Wojtysiak D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.