Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
1
|
Tytuł artykułu
Impact of green tea extract addition on oxidative changes in the lipid fraction of pastry products
Autorzy
Zbikowska A.
,
Kowalska M.
,
Rutkowska J.
,
Kozlowska M.
,
Onacik-Gur S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
p.25-35,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Kowalska M.
Department of Chemistry, Kazimierz Pulaski University of Technology and Humanities in Radom, Chrobrego 27, 26-600 Radom, Poland
autor
Rutkowska J.
Department of Instrumental Analysis, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Kozlowska M.
Department of Chemistry, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
autor
Onacik-Gur S.
Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2017.0417
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4362d7f3-6f23-46b2-b07c-8535231acac2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.