Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2017
|
98
|
2
|
Tytuł artykułu
Decreased antibiotic susceptibility and enhanced probiotic production potential of goat milk fermented curd in comparison with cow and buffalo milk
Autorzy
Lakhanpal J.
,
Gupta J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
probiotic
goat milk
buffalo
milk
cow milk
curd cheese
antibiotic resistance
organoleptic characteristics
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2017
Tom
98
Numer
2
Opis fizyczny
p.121-129,fig.,ref.
Twórcy
autor
Lakhanpal J.
Department of Bioengineering and Biosciences, Lovely Professional University (LPU), Phagwara, Punjab, India
autor
Gupta J.
Department of Bioengineering and Biosciences, Lovely Professional University (LPU), Phagwara, Punjab, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2017.68311
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-42873519-087f-456a-a1c6-028e2eec6527
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.