PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 64 | 6 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza i zastosowanie mąk z warzyw w przemyśle zbożowym i piekarskim

Warianty tytułu

EN
Nutritional value and the use of flour with vegetables in the cereal and bakery industries

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Numer

6

Opis fizyczny

s.20-23,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Koło Naukowe Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej, Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Koło Naukowe Technologów Przetwórstwa Surowców Roślinnych, Katedra Przetwórstwa i Chemii Surowców Roślinnych, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-42515845-e075-414e-a848-b6dd77fb6dec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.