PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 20 | 4[54] |

Tytuł artykułu

Bezpieczeństwo zdrowotne spożywania soku brzozowego w kontekście wzrastającej popularności surowców leśnych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Birch sap health safety in the context of forest products growing popularity

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

20

Numer

Opis fizyczny

s.75-82,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Zakład Chemii Analitycznej, Katedra Chemii, Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Analityki Medycznej, Uniwersytet Medyczny w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
  • Katedra Użytkowania Lasu, Wydział Leśny, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-41936a46-e222-42f0-a50b-417f5a2f6943
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.