PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 34 | 07 |
Tytuł artykułu

Poziom występowania histaminy oraz ubocznych produktów fermentacji w krajowych winach i piwie w zależności od zawartości aminokwasów w półproduktach

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
34
Numer
07
Opis fizyczny
s.1-4,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-411899b8-b7d8-439e-9d3d-d9456231826a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.