PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 3 |
Tytuł artykułu

Porównanie właściwości antyoksydacyjnych i zawartości kwasów organicznych w napojach fermentowanych otrzymanych przy pomocy grzybka tybetańskiego i herbacianego

Warianty tytułu
EN
The antioxidant properties and organic acids of different milks produced using kephir grains and combucha
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.248-251,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-411371fb-6af9-43a9-b999-b58642ba313f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.