Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.6,8,fot.,bibliogr.
Twórcy
Bibliografia
- [1] DIN 10511 „Food Hygiene-Commercial glass -washing with glass - washing machines - Hygiene requirements".
- [2] DIN 10511 “Food Hygiene - Commercial glass-washing with one-tank dishwashers Hygiene requirements, type testing".
- [3] Grzesińska Wiesława. 2012. „Urządzenia i sprzęt w zakładach gastronomicznych.", [w:] „Vademecum Kucharz & Gastronom" (Praca zbiorowa), Warszawa: Rea, s. 39-66.
- [4] Milson Anthony, David Kirk. 1988. „Podstawy konstrukcji i działania urządzeń gastronomicznych.", Warszawa: WNT.
- [5] PN-90/A-55655 „Zmywarki i urządzenia pomocnicze do mycia naczyń w zakładach żywienia zbiorowego: Terminologia i podział".
- [6] PN-ISO 6059:1999 „Jakość wody. Oznaczanie sumarycznej zawartości wapnia i magnezu. Metoda miareczkowa z EDTA".
- [7] PN-C-04554-01: 1971 „Woda i ścieki. Badania twardości. Postanowienia ogólne i zakres normy".
- [8] Schwarz Peter, Lemme Fritz, Peter Neumann, Frank Wagner. 2013. „Professional Kitchens Planning Design Equipment.", Hamburg: Huss Medien GmbH.
- [9] Woźny Zbigniew. 2003. „Wpływ jakości wody na skuteczność mycia.", www.hotelarze.pl, data dostępu 08.2018.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-410e955e-1492-4a41-a02a-ef6af7bdd6fb