PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1963 | 14 | 3 |

Tytuł artykułu

Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej. Cz. III. Wyniki badań hydrolizatów produktów spożywczych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanija nad aminokislotnym sostavom i dopolneniem belka pishhevykh produktov, primenjaja kolichestvennuju bumazhnuju khromatografiju. Chast III. Rezul'taty issledovanijj gidrolizatov pishhevykh produktov
EN
Studies on amino acid composition and protein supplementation in foods with use of quantitative paper chromatography. Part III. Results of studies on protein hydrolyzates

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

3

Opis fizyczny

s.249-258,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Higieny Żywienia, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-40d5afa8-e956-4727-b736-0c3fa5567379
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.