Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2009
|
13
|
09
|
Tytuł artykułu
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXXII. Polski chleb - rewitalizacja
Autorzy
Wybierala A. R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo zbozowo-mlynarskie
pieczywo pszenne
pieczywo mieszane
Polska
chleb
tradycje
zywnosc tradycyjna
rewitalizacja
technologia produkcji
receptury
ciasto chlebowe
miesienie
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2009
Tom
13
Numer
09
Opis fizyczny
s.34,36,fot.
Twórcy
autor
Wybierala A. R.
BioEnzym SM, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4094412f-ea5c-4aa5-bfcb-13f0cb7c2229
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.