Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2016
|
24
|
2
|
Tytuł artykułu
The effect of plant growth promoting bacteria on transplants growth and lettuce yield in organic production
Autorzy
Szczech M.
,
Szafirowska A.
,
Kowalczyk W.
,
Szwejda-Grzybowska J.
,
Wlodarek A.
,
Maciorowski R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
plant growth promoting bacteria
organic production
lettuce
bacterial strain
Enterobacter
Bacillus
transplant production
yield quality
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2016
Tom
24
Numer
2
Opis fizyczny
p.101-107,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szczech M.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Szafirowska A.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Kowalczyk W.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Szwejda-Grzybowska J.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Wlodarek A.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Maciorowski R.
Research Institute of Horticulture, Konstytucji 3 Maja 1/3 str., 96-100 Skierniewice, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/johr - 2016 - 0026
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4059b57d-047b-40d7-bd45-07e734d39b3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.