Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ochrona Środowiska i Zasobów Naturalnych
2009
|
40
|
Tytuł artykułu
Wpływ nawożenia jodem i azotem na efektywność biofortyfikacji w jod oraz na jakość biologiczną marchwi
Autorzy
Smolen S.
,
Ledwozyw I.
,
Strzetelski P.
,
Sady W.
,
Rozek S.
Warianty tytułu
EN
The effect of iodine and nitrogen fertilization on efficiency biofortification in iodine as well as on biological quality of carrot
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
marchew
jakosc biologiczna
jod
biofortyfikacja
czynniki agrotechniczne
nawozenie jodem
nawozenie azotem
Wydawca
-
Czasopismo
Ochrona Środowiska i Zasobów Naturalnych
Rocznik
2009
Numer
40
Opis fizyczny
s.313-320,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smolen S.
Katedra Uprawy Roli i Nawożenia Roślin Ogrodniczych, Wydział Ogrodniczy, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.29 Listopada 54, 31-425 Kraków
autor
Ledwozyw I.
Katedra Fizjologii Roślin, Wydział Ogrodniczy, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.29 Listopada 54, 31-425 Kraków
autor
Strzetelski P.
Katedra Fizjologii Roślin, Wydział Ogrodniczy, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.29 Listopada 54, 31-425 Kraków
autor
Sady W.
Katedra Uprawy Roli i Nawożenia Roślin Ogrodniczych, Wydział Ogrodniczy, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.29 Listopada 54, 31-425 Kraków
autor
Rozek S.
Katedra Fizjologii Roślin, Wydział Ogrodniczy, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, al.29 Listopada 54, 31-425 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-40170d73-6313-4b7f-8f2c-17defe6b399c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.