Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2019
|
51
|
3(350)
|
Tytuł artykułu
The effect of casein content in raw milk on retention of basic ingredients in pasteurized milk and raw curd
Autorzy
Salamonczyk E.
,
Mlynek K.
,
Zielinska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wpływ zawartości kazeiny w mleku surowym na retencję podstawowych składników w surowcu po pasteryzacji i w twarogu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2019
Tom
51
Numer
3(350)
Opis fizyczny
p.25–32,ref.
Twórcy
autor
Salamonczyk E.
Department of Cattle, Sheep Breeding and Milk Evaluation, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Poland
autor
Mlynek K.
Department of Cattle, Sheep Breeding and Milk Evaluation, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Poland
autor
Zielinska K.
Department of Cattle, Sheep Breeding and Milk Evaluation, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21005/AAPZ2019.51.3.03
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3f80036d-69d1-4bab-b0c1-5365a92398ab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.