Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1962
|
13
|
3
|
Tytuł artykułu
Metoda oznaczania zawartości tokoferoli w maśle i jej zastosowanie do wykrywania dodatku tłuszczu roślinnego
Autorzy
Markuze Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Metod oboznachenija soderzhanija tokoferolejj v masle i ego promenenie dlja obnaruzhenija pribavki rastitel'nogo zhira
EN
The method for tocopherol content determination in butterfat as an index of adulteration with vegetable oils
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
maslo
przetwory mleczne
zafalszowania zywnosci
tokoferole
zawartosc tokoferoli
metody oznaczania
zapobieganie zafalszowaniom
kalorymetria
EN
butter
dairy product
food adulteration
tocopherol
tocopherol content
determination method
preventing adulteration
colorimetry
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1962
Tom
13
Numer
3
Opis fizyczny
s.255-262,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Markuze Z.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3f7347bb-0bf5-4ed5-a929-081d3a19ec90
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.