Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
02
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza i wykorzystanie mąki ryżowej
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
EN
Feeding value and using of rice flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ryz
ziarno
przemial
maka ryzowa
wartosc odzywcza
wykorzystanie
produkty bezglutenowe
wlasciwosci fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
02
Opis fizyczny
s.5-6,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3f5ab776-1cd1-4b3b-87c6-c534710cbfba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.