PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 69 | 04 |

Tytuł artykułu

Czysta atmosfera

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

69

Numer

04

Opis fizyczny

s.5-6,8,fot.,biblogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW, Warszaw

Bibliografia

  • 1.Drążkiewicz J. (2002), Wentylacja mechaniczna zakładów żywienia zbiorowego, „Ciepłownictwo, Ogrzewnictwo, Wentylacja", 7-8, 51-55.
  • 2.GrzesińskaW. (2012): Wentylacja w zakładach gastronomicznych, [w:] GrzesińskaW. (red.) Technologiczne Projektowanie zakładów gastronomicznych, Wydawnictwo SGGW, Warszawa, 157-168.
  • 3.Jeven, (2011), Systemy okapów kuchennych, Poznań
  • 4.Kosonen R., Koskela H„ Saarinen R (2005), An experimental study of thermal plumes of kitchen appliances., Proceedings Of the 10th International Conference on Indoor Air Quality and Clime - Indoor Air., Beijing China
  • 5.Livchac A. Schröck D., Lehtimaki M., Taipale A. (2003), Kitchen Ventilation, A Supplement to ASHRAE Journal No 6, K14-K17.
  • 6.Pelech A. (2008), Wentylacja i klimatyzacja podstawy, Oficyna Wydawnicza Politechniki Wrocławskiej, Wrocław.
  • 7.Halton (2007), Przewodnik projektowania kuchni, Halton.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3f3486c1-dc46-46aa-834b-b404683ba6fe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.