PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 11(173) |
Tytuł artykułu

Charakterustyka fizykochamiczna zasadowej gorzkiej frakcji peptydów uwalnianej z kazeiny przez preparat "Meito"

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Fiziko-khimicheskaya kharakteristika osnovnoy gor'koy fraktsii peptidov, vydelyayemykh iz kazeina preparatom "Meyto". I. gidroliz kazeina
EN
Physico-chemical characterstics of basic, bitter fraction of peptides liberated from casein by preparation. I casein hydrolysis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.93-100,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3ef4c7ad-2e01-482c-be14-ebc942e16a6c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.