PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1975 | 20 |
Tytuł artykułu

Badania nad związkami smakowymi i zapachowymi w mięsie. I. Związki smakowe w mięsie dzika

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Studies on flavour compounds in meat. I. Taste compounds in the meat of wild boar
RU
Issledovanija vkusovykh i pakhychikh soedinenijj v mjase. I. Vkusovyje soedinenija v mjase kabana
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
20
Opis fizyczny
s.111-118,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3ee93083-6c5f-496a-baba-efc6b9c9bc7a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.