Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2014
Tom
21
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Odpowiednie proporcje gwarantują skuteczność
(
Nakielski A.
)
artykuł:
Problem ściółki - nieco inaczej
(
Waligora T.
,
Sobczak J.
)
artykuł:
Perlica sępia (Arcyllium vulturinum)
(
Doron T.
)
artykuł:
Utrzymanie wysokich parametrów produkcyjnych ptaków w kurnikach 30-letnich, czyli odpowiednie zarządzanie i bioasekuracja ferm, cz.II. Właściwa kontrola produkcji
(
Stachowiak I.
,
Michalczuk M.
,
Damaziak K.
)
artykuł:
Zakażenia pierwotniakiem z rodzaju Eimeria sp. w stadach brojlerów kurzych - wybrane metody diagnostyczne i monitorowanie zagrożenia
(
Janiszewski S.
,
Nowaczewski S.
)
artykuł:
Normy PN w sektorze drobiarskim - dobrowolne czy obowiązkowe?
(
Anders E.
)
artykuł:
Mięso drobiowe jako żywność funkcjonalna - bariery w rozwoju produkcji
(
Zdunczyk Z.
)
artykuł:
Kleszcze - groźne pasożyty człowieka
(
Romaniuk K.
)
artykuł:
Zioła jako skuteczne narzędzie w kontroli kokcydiozy
(
Arczewska-Wlosek A.
,
Swiatkiewicz S.
)
artykuł:
Ogólne zasady mycia i dezynfekcji w przemyśle drobiarskim w ramach HACCP
(
Michalski M.
)
artykuł:
Wybrane aspekty fizjologii układu oddechowego ptaków
(
Kroliczewska B.
)
artykuł:
Produkcja indyków w Polsce w 2013 r.
(
Bieganski M.
)
artykuł:
Prewencja, bioasekuracja i profilaktyka podstawą bezpieczeństwa i zdrowotności w chowie strusi (Struthio camelus), cz.II
(
Maciolek H.
,
Bialek M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.