Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Rybacki
Rocznik
2017
Tom
31
Numer
1[151]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1[151]
artykuł:
Zmiana rozporządzenia w sprawie połowu ryb oraz warunków chowu, hodowli i połowu innych organizmów żyjących w wodzie
artykuł:
Wydajność naturalna stawów ziemnych i czynniki modyfikujące, cz.1
(
Poczyczunski P.
)
artykuł:
O zależności punktu widzenia od punktu siedzenia - dalszych słów kilka
(
Dunin-Kwinta I.
)
artykuł:
Sprzedaż detaliczna karpia w grudniu 2016 roku - wstępne spostrzeżenia
(
Lirski A.
,
Andrzejewski W.
)
artykuł:
Ceny ryb - notowania w okresie 16-22 stycznia 2017
(
Cilak L.
)
artykuł:
Pożegnanie - Marka Wardalskiego
(
Kabacinski K.
)
artykuł:
Karp Zatorski objęty unijną ochroną prawną
(
Adamek J.
)
artykuł:
Odłowy bobrów ze stanowisk konfliktowych - pracowity problem
(
Misiukiewicz W.
)
artykuł:
"Panie Profesorze "larum grają" rybactwo, instytut w niebezpieczeństwie! A Ty nie wstajesz, za oręż nie chwytasz...". Profesor Stanisław Bontemps
(
Goryczko K.
,
Okoniewski Z.
)
artykuł:
Promocja "świątecznego karpia"
artykuł:
Pstrągarnia w Dubiu koło Krzeszowic dziedzictwem kulturowym Europy
(
Cios S.
)
artykuł:
Ptasie schistosomy w Polsce - zagrożenie nie tylko potencjalne
(
Zbikowska E.
)
artykuł:
Kolejna 22 edycja Rankingu 300 za 2015 rok
artykuł:
Patologiczne zmiany w skrzelach karpia - przyczyny i skutki
(
Antychowicz J.
)
artykuł:
Sprzedaż bezpośrednia warta zachodu
(
Andrzejewski W.
,
Lirski A.
)
artykuł:
Wspomnienie - Zmarł ichtiolog krakowski mgr inż. Jezry Miś
(
Guziur J.
)
artykuł:
Spotkanie ichtiologów Polski południowej... sprzed pół wieku
(
Guziur J.
)
artykuł:
Food 2030, Akwakultura w ruchu 2016, spotkanie AAC
(
Swacha-Polanska A.
)
artykuł:
Dożynki rybackie na Lubelszczyźnie
(
WA
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.