Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2024
|
74
|
3
|
Tytuł artykułu
Sea fennel (Crithmum maritimum L.) flowers as an emerging source of bioactive compounds
Autorzy
Radman S.
,
Mastelic L.
,
Ljubenkov I.
,
Lazarenkovski S.
,
Politeo O.
,
Podrug R.
,
Prga I.
,
Coric I.
,
Popovic M.
,
Versic Bratincevic M.
,
Skoza D.
,
Brzovic P.
,
Runjic M.
,
Urlic B.
,
Generalic Meklinic I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
3
Opis fizyczny
p.221-231,fig.,ref.
Twórcy
autor
Radman S.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Mastelic L.
Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Split, R. Boškovića 33, HR-21000 Split, Croatia
autor
Ljubenkov I.
Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Split, R. Boškovića 33, HR-21000 Split, Croatia
autor
Lazarenkovski S.
Department of Chemistry, Faculty of Science, University of Split, R. Boškovića 33, HR-21000 Split, Croatia
autor
Politeo O.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Podrug R.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Prga I.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Coric I.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Popovic M.
Department of Applied Sciences, Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation, Put Duilova 11, HR-21000 Split, Croatia
autor
Versic Bratincevic M.
Department of Applied Sciences, Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation, Put Duilova 11, HR-21000 Split, Croatia
autor
Skoza D.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Brzovic P.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
autor
Runjic M.
Department of Applied Sciences, Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation, Put Duilova 11, HR-21000 Split, Croatia
autor
Urlic B.
Department of Applied Sciences, Institute for Adriatic Crops and Karst Reclamation, Put Duilova 11, HR-21000 Split, Croatia
autor
Generalic Meklinic I.
Department of Food Technology & Biotechnology, Faculty of Chemistry and Technology, University of Split, R. Boškovića 35, HR-21000 Split, Croatia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/191399
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3e2e81ef-703a-485b-b991-384eabb46f9b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.