Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2005
|
11
|
Tytuł artykułu
Zanieczyszczenie przypraw naturalnych
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
przyprawy
technologia
olejki eteryczne
mikrobiologia
higienizacja
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
11
Opis fizyczny
s.22-24,26,tab.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Katedra Mikrobiologii AR w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3dd07eb0-538f-40df-8d52-d99a13504b53
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.