Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1964
|
15
|
3
|
Tytuł artykułu
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin używanych do konserwowania mięsa. Cz.II. Wpływ kulinarnej obróbki termicznej na pozostałość chlorotetracykliny w mięsie
Autorzy
Rutczynska-Skonieczna E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Kolichestvennoe oboznachenie antibiotikov gruppy tetracikin, primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast' II. Vlijanie kulinarnojj termicheskojj obrabotki na ostatok khlortetraciklina v mjase
EN
Determination of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part II. Effects of thermal cooking procedures on tetracycline residues in meats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1964
Tom
15
Numer
3
Opis fizyczny
s.295-301,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rutczynska-Skonieczna E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3d5f8324-bfb5-4c5d-b345-bd973b306bce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.