Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zakłady Przemysłu Tłuszczowego im. 15 Grudnia w Warszawie
(
Kwiecinski J.
)
artykuł:
Cele i zadania w rozwoju przemysłu spożywczego
(
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Wpływ lepkości koncentratu na wybrane cechy fizykochemiczne odtłuszczonego i pełnego proszku mlecznego
(
Zbikowski Z.
,
Rutkowski J.
)
artykuł:
Produkcja wyrobów masłopodobnych o częściowo zmodyfikowanej fazie tłuszczowej
(
Kiszka J.
,
Kroll J.
,
Stanislawski B.
)
artykuł:
Założenia rozwoju przemysłu tłuszczowego
(
Gorak J.
)
artykuł:
Charakterystyka i właściwości białek rzepaku
(
Gwiazda S.
)
artykuł:
Zmiany zatrudnienia w przemyśle spożywczym w ujęciu przestrzennym w latach 1970-85
(
Kaminski W.
,
Konopinska A.
)
artykuł:
Nadodrzańskie Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w Brzegu - historia, współczesność i perspektywy rozwoju
(
Buchowiecki W.
)
artykuł:
Porównawcza charakterystyka jakości sensorycznej margaryn krajowych i wybranych margaryn produkowanych w innych krajach
(
Barylko-Piekielna N.
,
Radzanowska J.
,
Kulesza K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.