Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Polska oferta maszyn i urządzeń dla gastronomii na Międzynarodowych Targach Poznańskich 1984
(
Lekawski K.
)
artykuł:
Działalność szkoleniowa w gastronomii spółdzielczości spożywców
(
Kubacki J.
)
artykuł:
Zastosowanie badań testowych w ocenie preferencji konsumenckich polskich marynarzy
(
Babicz-Zielinska E.
,
Kierst W.
)
artykuł:
Fizjologiczne i żywieniowe przesłanki konsumpcji napojów bezalkoholowych podczas pracy w podwyższonej temperaturze otoczenia
(
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Żywienie a zdrowie i wydajność pracy
(
Kirschner H.
)
artykuł:
Podstawy opracowania i zawartość kartotek receptur na potrawy obiadowe dla dorosłych
(
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Kilka słów o obyczajach kulinarnych współczesnych Asyryjczyków
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Wypracować najwłaściwszą formę organizacji żywienia
(
Rutkowski A. J.
)
artykuł:
Zawartość witamin
(
Secomska B.
,
Nadolna I.
,
Jelinska M.
)
artykuł:
Ocena stanu żywienia przyzakładowego w resorcie hutnictwa i przemysłu maszynowego
(
Osika J.
)
artykuł:
Kierunki doskonalenia organizacji gastronomicznej obsługi ruchu turystycznego w warunkach reformy gospodarczej
(
Sala J.
)
artykuł:
Kompleksowe działalnie warunkiem sukcesu programu wyżywienia narodu
(
Janik D.
)
artykuł:
Przebieg postępowania przy ubieganiu się o nadanie specjalizacji zawodowej
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.