PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 27 | 4 |

Tytuł artykułu

Antioxidant potential, mineral composition and inhibitory effects of conifer needle extract on hyaluronidase - prospects of application in functional food

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

4

Opis fizyczny

p.831-845,fig.ref.

Twórcy

  • Department of Gastronomy Science and Functional Foods, Faculty of Food Science and Nutrition, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
  • Department of Gastronomy Science and Functional Foods, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Department of Chemistry, Poznań University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Department of Pharmacognosy, Poznań University of Medical Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Department of Advanced Material Technologies, Wrocław University of Science and Technology, Wroclaw, Poland
autor
  • Department of Pharmacognosy, Poznań University of Medical Sciences, Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3c4f3685-63c4-4b0e-af34-f48bf1e1b536
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.