PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2020 | 11 |

Tytuł artykułu

Dodatki naturalne przedłużające trwałość mięsa i wędlin

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Natural additives prolonging the shelf-life of meat and its product

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

11

Opis fizyczny

s.16-19

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3c1d1e2e-7ade-4a11-b43b-8a96d9de780a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.