Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2010
|
2
|
Tytuł artykułu
National Polish cuisine. Vegetables in Polish cuisine
Autorzy
Woicka-Bekas E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
national cuisine
cuisine
Polish cuisine
vegetable
human nutrition
consumption
edible vegetable
vegetable cultivation
dish
soup
traditional dish
regional dish
regional variation
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2010
Numer
2
Opis fizyczny
p.53-55,fig.
Twórcy
autor
Woicka-Bekas E.
Agency for Restructuring and Modernization of Agriculture, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3bfc7bc2-00aa-421d-b125-f13a2989d1db
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.