PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

Meat yield, composition and sensory traits in broiler chickens as affected by feed additives

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.43-46,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Genetics and Breeding, National Research Institute of Animal Production, Poznanska 11, 62-069 Paledzie, Poland
autor
  • Department of Animal Breeding and Biology, Agricultural University, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3bcadf6d-380b-41a0-a1b4-1a18c5f109e7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.