Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
2019
|
51
|
04
|
Tytuł artykułu
Pomiar jakości usług gastronomicznych świadczonych przez osoby z niepełnosprawnościami - prezentacja kwestionariusza Kano
Autorzy
Tutko M.
,
Pokrzywa M.
Warianty tytułu
EN
Measurement of the quality of catering services provided by people with disabilities - presentation of the Kano questionnaire
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2019
Tom
51
Numer
04
Opis fizyczny
s.7-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tutko M.
Instytut Ekonomii, Finansów i Zarządzania, Wydział Zarządzania i Komunikacji Społecznej, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Pokrzywa M.
Instytut Socjologii, Wydział Socjologiczno-Historyczny, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/46.2019.4.2
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3bcadd81-5c9a-4885-82ae-c2ac1b20d766
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.