Portowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
[1] BOKUCZAWA M.A., SKOBELEWA N.I.: The chemistry and bichemistry of tea manufacture. Adv. in Food Res. Ac. Press, New York and London. 1969, t. 17, 215-292.
[2] Dziennik Urzędowy Ministerstwa Zdrowia i Opieki Społecznej 1971, nr 15.
[3] EDEN T.: Tea. Longmans. Green and Co, Ltd., London 1965.
[4] G.O.S.T.: 1937, 73.
[5] HARLEY C.R.: The culture and marketing of tea. Oxford University Press, London 1964.
[6] INARIDA M., HOYANO M., NOZAKI T.: J. Ipn. Soc. Nutr. Food Sci. 1984, 37, 151.
[7] LEPP N.W., DICKINSON N.M.: Int. Conf. Heavy metals in the environment. TD. Lekkas (red.). Athens 1985, 2, 274.
[8] LEPP N.W., DICKINSON N.M.: Pollutant transport and fate in ocesystem. PJ. Coughtrey, MH. Martin, MH. Unsworth. Spec. Publ. No 6. The British Ecologic Society, Blackwell, Oxford 1987, 289.