PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 02 |

Tytuł artykułu

Zabiegi mycia i dezynfekcji w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności. Część 2 - dezynfekcja

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Cleaning and desinfection in food safety management systems

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.7-12,rys.,tab.,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3b966767-2c94-498f-8377-c4daccaed22a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.