PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1960 | 09 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ szczepienia ogórków bakteriami fermentacji mlekowej na jakość produktu po jego zakiszeniu

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Influence of lactic acid bacteria inoculation of cucumbers on the quality of the product after its fermentation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

09

Numer

2

Opis fizyczny

s.199-204,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3b0f7e31-959a-4661-bd2e-1e4713e552e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.