Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
1
|
Tytuł artykułu
The effect of antioxidants on quantitative changes of lysine and methionine in linoleic acid emulsions at different pH conditions
Autorzy
Hes M.
,
Gliszczynska-Swiglo A.
,
Gramza-Michalowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
1
Opis fizyczny
p.53-67,fig.,ref.
Twórcy
autor
Hes M.
Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Gliszczynska-Swiglo A.
Department of Technology and Instrumental Analysis, Poznan University of Economics, Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
Gramza-Michalowska A.
Department of Food Service and Catering, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2017.0455
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3ab19d3a-7f9e-4e72-a8ce-f79acb63204c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.