Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1970
Tom
21
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Ocena higieniczna zakładów żywienia zbiorowego
(
Kurdziel Z.
)
artykuł:
Zawartość insektycydów polichlorowych we krwi ludzi zdrowych
(
Jonczyk H.
)
artykuł:
Grubość fałdu skórno-tłuszczowego dziewcząt i chłopców wiejskich w okresie pokwitania Cz. I. Wartości średnie i siatki centylowe w grupach wieku kalendarzowego
(
Rafalski H.
,
Wronska-Weclaw W.
,
Paciorkowska A.
,
Szponar L.
)
artykuł:
Ocena czystości bakteriologicznej nakryć stołowych w zakładach żywienia zbiorowego miasta Raciborza w latach 1966-1969
(
Bluszcz G.
,
Lewandowski S.
)
artykuł:
Warunki bytowe a poziom hemoglobiny we krwi młodzieży województwa Katowickiego
(
Mikusek J.
)
artykuł:
Porównanie niektórych mierników w ocenie spoczynkowego metabolizmu
(
Grojec M.
,
Charzewska J.
,
Ziemlanski S.
,
Woroszylska J.
)
artykuł:
Oznaczanie DDT i HCH w mleku świeżym techniką chromatografii cienkowarstwowej
(
Gwizdek E.
)
artykuł:
Badania nad sposobem odżywiania robotników w wybranym zakładzie nowego ośrodka przemysłowego w aspekcie migracji ze wsi do miasta
(
Gawecki J.
)
artykuł:
Wpływ procesów technologicznych oraz warunków przechowywania na zawartość kwasu foliowego w niektórych konserwach warzywnych
(
Suckewer A.
,
Bartnik J.
,
Secomska B.
)
artykuł:
Z badań nad roztoczkiem suszowym (Carpoglyphus lactis L.) - szkodnikiem produktów żywnościowych
(
Chmielewski W.
)
artykuł:
Działanie kwasu nadoctowego na formy przetrwalnikowe bakterii
(
Krzywicka H.
)
artykuł:
Wartość odżywcza 5 gatunków pieczywa rynkowego wyprodukowanego w 1968 r. na terenie Warszawy. Cz. I. Zawartość składników podstawowych i mineralnych
(
Trzebska-Jeske I.
,
Rutkowska U.
,
Glowacka K.
)
artykuł:
Odory i metody ich mierzenia w powietrzu
(
Just J.
)
artykuł:
Oznaczanie składu kwasów tłuszczowych w oleju z nasion buka (Fagus silvatica L.)
(
Dziedzianowicz-Wierzbicka W.
,
Krauze S.
)
artykuł:
Problemy zdrowotne środowiska (Z obrad 23 Światowego Zgromadzenia Zdrowia)
(
Brzezinski Z. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.