Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Możliwość wykorzystania metody desing thinking w kreowaniu marek produktów mleczarskich
(
Staniewska K.
,
Baranowska M.
)
artykuł:
Katowickie święto jedzenia Food Show
(
Rymanowski P.
)
artykuł:
Antyżywieniowe chwyty marketingowe
(
Jezewska A.
)
artykuł:
Wprowadzenie do oszustwa żywnościowego (food fraud)
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Wspomnienie dr. inż. Zbigniewa Dajnowca
artykuł:
Dyskredytowane białka pochodzenia zwierzęcego
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Czynniki różnicujące spożycie jogurtów i mlek fermentowanych w polskich gospodarstwach domowych
(
Piekut M.
)
artykuł:
Dotacje w praktyce. Kampanie reklamowe
(
Wasilewski W.
)
artykuł:
Polski eksport produktów mleczarskich w 2017 r.
(
Salacki K.
)
artykuł:
Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne skłądniki mleka cz.2. Tłuszcz mlekowy
(
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Odpowiadamy na pytania Czytelników. Oszustwa żywnościowe - food fraud
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Relacja z Konferencji PFPŻ ZP - Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.