PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 27 | 2 |

Tytuł artykułu

Wykrywanie mikrogramowych ilości niektórych substancji obcych w żywności metodą spektrofotometrii w podczerwieni

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Detection of microgramme amounts of certain foreign substances in the food by the method of spectrophotometry in infrared light

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

2

Opis fizyczny

s.171-176,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-393df35f-afe5-4989-b391-04be0215984e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.