Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2008
Tom
58
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Compensatory growth of pigs: quantitative and qualitative parameters of pork carcass of fatteners administered a mixture with linseed oil in the re-alimentation period
(
Wiecek J.
,
Skomial J.
,
Rekiel A.
,
Florowski T.
,
Dasiewicz K.
,
Wozniak A.
)
artykuł:
Effect of high pressure on selected bacteria at subzero temperature
(
Malinowska-Panczyk E.
,
Kolodziejska I.
,
Dunajski E.
)
artykuł:
Impact of the modified method of using KNO3 on transformations of nitrates V and III during ripening of Dutch type cheese
(
Stasiuk E.
,
Przybylowski P.
)
artykuł:
Stimulation of bifidobacteria growth by oligofructose and mucin
(
Wasilewska E.
,
Markiewicz L. H.
,
Bielecka M.
)
artykuł:
Chromatographic separation of tannin fractions from a bearberry-leaf (Arctostaphylos uva-ursi L. Sprengel) extract by SE-HPLC - a short report
(
Pegg R. B.
,
Rybarczyk A.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Quercetin and its derivatives: chemical structure and bioactivity - a review
(
Materska M.
)
artykuł:
Effect of native enzymes on the quality of lipids in experimentally-stored rapeseed
(
Kubicka E.
,
Mierzejewska D.
,
Jedrychowski L.
)
artykuł:
Microencapsulation of rapeseed oil based on the spray drying method
(
Domian E.
,
Wasak I.
)
artykuł:
Release of phenolic compounds from bean flour, bean-derived chips and black chokeberry juice and changes in their antioxidant activity during digestion in an in vitro gastrointestinal model
(
Goderska K.
,
Gumienna M.
,
Czarnecki Z.
)
artykuł:
A mixed culture of Propionibacterium thoenii P-127, Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus plantarum as protective cultures in Kareish cheese
(
El-Shafei K.
,
Abd El-Gawad M. A. M.
,
Dabiza N.
,
Sharaf O. M.
,
Effat B. A.
)
artykuł:
Effect of daily consumption of a variety of grains on some of type 2 diabetic complications
(
Ghattas L. A.
,
Hanna L. M.
,
El-Shebini S. M.
,
Tapozada S. T.
)
artykuł:
Characteristics of plums as a raw material with valuable nutritive and dietary properties - a review
(
Walkowiak-Tomczak D.
)
artykuł:
Anti-microbial, anti-browning and anti-mycotoxigenic activities of some essential oil extracts in apple juice
(
Eissa H. A.
,
Abd-Elfattah S. M.
,
Abu-Seif F. A.
)
artykuł:
Comparison of body composition of mothers and daughters with different food eating models
(
Wadolowska L.
,
Pabjan K.
,
Slowinska M. A.
,
Niedzwiedzka E.
)
artykuł:
Dietary trends and cancer morbidity rates in Poland in the years 1960-2005
(
Jarosz M.
,
Sekula W.
,
Figurska K.
,
Rychlik E.
)
artykuł:
Antimicrobial activity and cytotoxicity of picolinic acid and selected picolinates as new potential food preservatives
(
Borawska M. H.
,
Czechowska S. K.
,
Markiewicz R.
,
Palka J.
,
Swislocka R.
,
Lewandowski W.
)
artykuł:
Changes in molecular mass and crystalline structure of starch isolated from immature cereals
(
Gumul D.
,
Gambus H.
,
Ziobro R.
,
Pikus S.
)
artykuł:
Immunogenic potential of antigens isolated from trypsin pea protein hydrolysates
(
Fraczek R. J.
,
Kostyra E.
,
Kostyra H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.