PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 07 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Cherry distillates. Part I. The effect of various yeast strains on the composition of distillates obtained from fermented cherries

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Destylaty z wiśni. Cz.I. Wpływ różnych ras drożdży na skład destylatów otrzymywanych z przefermentowanych wiśni
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
07
Numer
3-4
Opis fizyczny
p.157-168,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of General Chemistry and Food Technology, Agricultural University, Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
  • Department of Technology of Fermentation and Microbiology, Technical University, Gdanska 166, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Department of General Chemistry and Food Technology, Agricultural University, Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
  • Department of Technology of Fermentation and Microbiology, Technical University, Gdanska 166, 90-924 Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-38f8579e-010b-4ef7-9b85-b443a73178d7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.