PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 | Supl.1 |

Tytuł artykułu

Wyznaczniki końcowego pH mięsa

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

Opis fizyczny

s.47-56,bibliogr.

Twórcy

  • Department of Food Science and Technology, University of Tennessee, 2509 River Road, Knoxville TN, 37996 USA

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-38c7d14e-60f5-4826-a8a2-e9cdbef13a46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.