PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 | Supl.1 |
Tytuł artykułu

Wyznaczniki końcowego pH mięsa

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Numer
Opis fizyczny
s.47-56,bibliogr.
Twórcy
  • Department of Food Science and Technology, University of Tennessee, 2509 River Road, Knoxville TN, 37996 USA
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-38c7d14e-60f5-4826-a8a2-e9cdbef13a46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.