Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1987
|
14
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ poziomu białka w paszy na różnice między knurkami i wieprzkami w użytkowości tucznej, wartości rzeźnej i jakości wieprzowiny
Autorzy
Matenko K.
,
Horszczaruk F.
,
Kulisiewicz J.
,
Koslacz J.
Warianty tytułu
EN
Effect of dietary protein level on the differences between boars and barrows in fattening performance, carcass and meat quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
DE
RU
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
knurki
wieprzki
tucz
zywienie zwierzat
pasze
poziom bialka
uzytkowosc tuczna
przyrosty dzienne
wykorzystanie paszy
masa ciala
grubosc sloniny
wartosc rzezna
mieso wieprzowe
jakosc
wlasciwosci fizykochemiczne
zapach knurzy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1987
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
s.201-210,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Matenko K.
Instytut Hodowli Zwierzat i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Horszczaruk F.
Instytut Hodowli Zwierzat i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Kulisiewicz J.
Instytut Hodowli Zwierzat i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Koslacz J.
Instytut Hodowli Zwierzat i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-38b7a548-47de-45d3-947d-a3c31e21de35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.