PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 03 | 3 |
Tytuł artykułu

Determination of phenols in smoked meat products

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Oznaczanie fenoli w wędzonych produktach mięsnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
03
Numer
3
Opis fizyczny
p.189-193,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Meat Technology, Bleich 4, 8650 Kulmbach, German Federal Republic
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3870105e-3fd2-4ad6-8ade-34af9aa826a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.