PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 3 |
Tytuł artykułu

Badania nad możliwością wykorzystania łubinu słodkiego w piekarstwie. Część I. Wykorzystanie mąki z łubinu jako dodatku do chleba pszennego i żytniego

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
3
Opis fizyczny
s.16-17,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
  • Katedra Technologii Zbóż i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-383bd635-64ed-4a4a-a3fb-6ae884ef4708
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.