PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2023 | 73 | 1 |

Tytuł artykułu

Use of cashew apple pomace powder in pasta making: effects of powder ratio on the product qualit

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

73

Numer

1

Opis fizyczny

p.50-58,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Technology, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet Street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam
autor
  • Department of Food Technology, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet Street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam
autor
  • Department of Food Technology, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet Street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam
autor
  • Department of Food Technology, Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT), 268 Ly Thuong Kiet Street, District 10, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM), Linh Trung Ward, Thu Duc City, Ho Chi Minh City, Vietnam

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-38130ed3-d2b0-4ea5-a169-90b1ecd847ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.